Välj ditt land eller din region.

Hem
Kvalitet

Kvalitet

Vi undersöker kvalificeringen av leverantörskrediter noggrant för att kontrollera kvaliteten sedan starten. Vi har vårt eget QC-team, kan övervaka och kontrollera kvaliteten under hela processen inklusive inkommande, lagring och leverans. Alla delar innan leverans kommer att passeras vår QC-avdelning, vi erbjuder 1 års garanti för alla delar vi har erbjudit.

Våra tester inkluderar:

Visuell inspektion

Användning av stereoskopiskt mikroskop, utseendet på komponenter för 360 ° allroundobservation. Fokus för observationsstatus inkluderar produktförpackningar; chipstyp, datum, sats; tryckning och förpackningstillstånd; stiftarrangemang, planplan med fodralets plätering och så vidare.
Visuell inspektion kan snabbt förstå kravet på att uppfylla de externa kraven från de ursprungliga märketillverkarna, antistatiska och fuktstandarder och om de används eller renoveras.

Funktionstestning

Alla testade funktioner och parametrar, kallade fullfunktionstest, i enlighet med originalspecifikationerna, applikationsanmärkningarna eller klientapplikationsplatsen, den fullständiga funktionaliteten hos de testade enheterna, inklusive DC-parametrar i testet, men inkluderar inte AC-parameterfunktionen analys och verifieringsdel av icke-bulkprov gränserna för parametrar.

Röntgen

Röntgeninspektion, genomkörning av komponenterna i 360 ° allroundobservation, för att bestämma den interna strukturen för komponenter som testas och paketanslutningsstatus, kan du se att ett stort antal prover som testas är desamma, eller en blandning (Blandat) problemen uppstår; Dessutom har de specifikationerna (datablad) varandra än att förstå riktigheten hos det prov som testas. Anslutningsstatus för testpaketet, för att lära sig mer om chipet och paketanslutning mellan stift är normalt, för att utesluta nyckeln och kortslutning med öppen ledning.

Lödbarhetstest

Detta är inte en förfalskningsdetekteringsmetod eftersom oxidation sker naturligt; det är dock en viktig fråga för funktionalitet och är särskilt vanligt i heta, fuktiga klimat som Sydostasien och de sydliga staterna i Nordamerika. Den gemensamma standarden J-STD-002 definierar testmetoderna och accepterar / avvisar kriterier för hål-, ytmonterings- och BGA-enheter. För ytmonterade enheter som inte är BGA används dip-and-look och "keramikplattest" för BGA-enheter har nyligen införlivats i vår tjänstesort. Enheter som levereras i olämplig förpackning, godtagbar förpackning men som är över ett år gamla eller som visar föroreningar på stiften rekommenderas för lödbarhetsprovning.

Decapsulation för Die Verification

Ett destruktivt test som tar bort komponentens isoleringsmaterial för att avslöja formen. Matrisen analyseras sedan för markeringar och arkitektur för att bestämma spårbarhet och äkthet hos enheten. Förstoringseffekt på upp till 1000 gånger är nödvändig för att identifiera matriser och ytanomalier.